‘Het plezier dat ik beleef aan schilderen, gun ik iedereen. Met de workshops die ik geef probeer ik dat te delen. Of iemand een creatief talent is of niet, maakt tijdens deze workshops niet uit. Het gaat erom samen een leuk moment te beleven.

Onderstaande workshops geef ik in de boomgaard bij Landrucci in Werkhoven. Dit is voor groepen vanaf vier personen.  Voor meer informatie en de precieze kosten per workshop, stuur me gerust even een mail.’
– Dieuwke Van Vulpen Westra

 

‘Alles is een kwestie van smaak’
KLEINcursus C kwestie van smaakBij het ervaren en maken van kunst staat altijd een ding centraal; de zintuigen. Tijdens deze schilderworkshop nemen we dat heel letterlijk. We proeven fantastische lokale en Italiaanse producten die de inspiratie vormen voor de kleuren en texturen waarmee we aan de slag gaan.

Groepspanorama
KLEIN cursus B panorama - groepDoorgaans worden de meeste schilderwerken maar door één persoon vervaardigt. Maar dat is nou net wat we bij deze workshop juist niet gaan doen. Lukt het jullie om er met elkaar een geheel van te maken?

 

Ik zie ik zie wat jij niet ziet
HKLEINcursus A memorieoe je tegen ie ts aankijkt verschilt van persoon tot persoon. Ook letterlijk genomen, hoe jij een bloempot schildert kan zo anders zijn dan je vriend of kennis. Tijdens deze workshop maken we met een groep in tweetallen een memoriespel. Zien jullie na afloop nog wel wat de verschillende setjes zijn?

Klassieke schilderworkshop
KLEINcursus D klassiekMet het schildersgerei onder de arm gaan we op zoek naar een mooie plek in de boomgaard. We schilderen wat we zien en dat kan van alles zijn: de fruitbomen, het weidse uitzicht, de bezoekers van de landwinkel of een authentiek stilleven. In deze workshop zijn we iets meer bezig met techniek.