acrylverf op doek, 120×90 cm

“Misschien verwacht je het niet, maar dit werk is spontaan ontstaan. Het idee borrelde op toen ik fruit plukte in de tuin. De precieze uitvoering stond vooraf niet vast en veranderde gaandeweg. Daardoor is het resultaat voor mij uiteindelijk ook heel verrassend geworden en zelfs krachtiger dan ik vooraf kon vermoeden.

In mijn nieuwsbrief van  maart 2017 vertel ik ook over dit schilderij. Wist je nog niet dat je ook op de hoogte kan blijven van mijn werk via mijn nieuwsbrieven? Lijkt je dat eigenlijk wel leuk? Meld je dan gerust aan.

Enne.. misschien goed om te weten: ik heb er zelf een hekel aan als iemand mij te vaak nieuwsbrieven stuurt. Daarnaast ben ik aanhanger van het principe ‘wat gij niet wilt dat u geschiedt doe dat ook een ander niet’. Je krijgt dus echt niet meer dan een nieuwsbrief per maand. Afspraak.”

Dieuwke Van Vulpen -Westra